Duurzaam Riel Goirle is op zoek naar enthousiaste inwoners die energiecoach willen worden.

Stichting duurzaam Riel Goirle wil inwoners graag helpen bij het verduurzamen van hun woning. Al 2 jaar zijn onze 6 energiecoaches aan de slag. Maar in de huidige tijd, met hoge energiekosten, is de nood hoog, willen veel mensen hun huizen verduurzamen en krijgen we veel aanvragen voor een energiecoachgesprek. Daarom willen we het team van Energiecoaches flink uitbreiden zodat we meer inwoners in Goirle en Riel kunnen helpen.

Tijdens een energiecoachgesprek loopt de coach met de bewoner door de woning. Daarna geeft de energiecoach tips over het verlagen van het energiegebruik. Wat werkt wel en wat niet in de specifieke woonsituatie? Wat levert het meest op? Energiecoaches leren bewoners helpen bij het zetten van stappen om energiezuiniger te wonen.

Heb je een technische achtergrond of heb je zelf je woning verduurzaamd en wil je graag jouw dorpsgenoten helpen met het verduurzamen van hun woning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We bieden:

  • Een fijn team, dat voor elkaar klaar staat en elkaar helpt als er (technische) vragen zijn.
  • Een basisopleiding tot energiecoach
  • Meelopen met een ervaren energiecoach tijdens energiecoachgesprekken
  • Je geeft zelf aan hoeveel energiegesprekken je kunt voeren
  • Je bekijkt zelf wanneer de energiegesprekken in jouw agenda passen
  • Je krijgt een vrijwilligersvergoeding

Over een energiecoachgesprek kun je meer lezen op energieloketgoirle. Als je vragen hebt, schroom dan niet om contact op te nemen. Onze energiecoaches laten graag zien wat ze doen en willen jouw vragen graag beantwoorden.

Mocht je interesse hebben om energiecoach te worden of zou je eerst meer informatie willen krijgen? Neem dan svp contact op met Rob de Bruijn. Stuur een mail naar info@duurzaamrielgoirle.nl.

Samen zorgen voor een mooie klimaatbestendige toekomst voor onze (klein)kinderen, daar staan we voor!