MyWheels is de enige Nederlandse not-for-profit aanbieder van deelauto’s en bieden gunstige voorwaarden en tarieven omdat ze maatschappelijke doelstellingen, zoals CO2-reductie en leefbare buurten, verkiezen boven winstmaximalisatie. Zij rekenen geen vaste abonnementskosten per maand en u kunt ook borgvrij rijden.

Met de hulp van veel vrijwilligers overal in het land houdt MyWheels autodelen leuk en betaalbaar.

Bart de Vries en Ellen den Ouden, vrijwilligers  in Goirle en Riel: “Op dit moment hebben we een gezinsauto in de Peppelgaard staan. Deze kunt u zonder borg direct huren via MyWheels Go. Maakt u veel ritten? Dan is MyWheels Member iets voor u. U betaalt dan eenmalig een borg en profiteert van allerlei voordelen.

We zijn ook op zoek naar eigenaren die hun eigen auto via MyWheels willen verhuren. Op deze manier helpt u uw buurtgenoten mobiel te blijven en verdient u een deel van uw autokosten terug. Daarbij is uw auto allrisk verzekerd en uw no-claim beschermd. Het zou fantastisch zijn als er in elke wijk van Goirle en Riel een deelauto staat. Het zou een mooie bijdrage zijn aan een duurzamere gemeente Goirle!”

Kijk voor informatie op https://mywheels.nl/  of mail ons via mywheelsgoirle@gmail.com.

U kunt ook bellen met Ellen den Ouden 013-5420062 (eventueel voicemail, ik bel snel terug).