Energie Coöperatie DuurzaamRielGoirle U.A. biedt de mogelijkheid om zelf groene energie op te wekken met zonnepanelen op uw eigen dak. Wij  hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste deal op dit moment. Landelijke en lokale partijen zijn met elkaar vergeleken op basis van gebruikte materialen, ervaring installateur, ervaring met collectieven en uiteraard op de prijs. Ook spraken we met klanten van de leveranciers. Uiteindelijk hebben wij een overtuigende keuze kunnen maken zodat u verzekerd bent van een goede zorgeloze installatie. De energie coöperatie is onafhankelijk en werkt zonder winstoogmerk. De gemeente Goirle ondersteunt deze campagne.

Offerte
Als uw interesse is gewekt, dan kunt u een kosteloze afspraak maken met onze leverancier. Hij komt bij u langs en maakt voor u een offerte op maat met prijs- en materiaalspecificaties van het totale zonnepanelensysteem.
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Paul van Gestel: “Wij zijn zeer tevreden. De leverancier is vertrouwd, duidelijk en afspraak is afspraak.”

Hans en Desiree Zoontjens: “Wij hebben zo’n goed advies gekregen dat ook twee collega’s en onze ouders voor deze leverancier hebben gekozen.”

Campagne ‘Zon op eigen dak’

– uitstekend rendement
– zonnesysteem op maat
– top service en beste prijs
– info: Joris van Boxtel 06 45 418 641 of info@duurzaamrielgoirle.nl.