Zon op eigen dak 2018-03-19T19:53:51+00:00

Campagne collectieve inkoop van zonnepanelen voor eigen dak

Energie Coöperatie DuurzaamRielGoirle U.A. biedt de mogelijkheid om zelf groene energie op te wekken met zonnepanelen op uw eigen dak. Wij  hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste deal op dit moment. Landelijke en lokale partijen zijn met elkaar vergeleken op basis van gebruikte materialen, ervaring installateur, ervaring met collectieven en uiteraard op de prijs. Ook spraken we met klanten van de leveranciers. Uiteindelijk hebben wij een overtuigende keuze kunnen maken zodat u verzekerd bent van een goede zorgeloze installatie. De energie coöperatie is onafhankelijk en werkt zonder winstoogmerk. De gemeente Goirle ondersteunt deze campagne.

Offerte
Als uw interesse is gewekt, dan kunt u een kosteloze afspraak maken met onze leverancier. Hij komt bij u langs en maakt voor u een offerte op maat met prijs- en materiaalspecificaties van het totale zonnepanelensysteem.
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Contactverzoek 'Zon op eigen dak'

  • op uw laatste jaarnota

Paul van Gestel: “Wij zijn zeer tevreden. De leverancier is vertrouwd, duidelijk en afspraak is afspraak.”

Hans en Desiree Zoontjens: “Wij hebben zo’n goed advies gekregen dat ook twee collega’s en onze ouders voor deze leverancier hebben gekozen.”

Campagne ‘Zon op eigen dak’
– uitstekend rendement
– zonnesysteem op maat
– top service en beste prijs
– info: telefonisch via 06 45 418  641 (Joris van Boxtel) of info@duurzaamrielgoirle.nl.