Meer dan 100 inwoners uit Riel en Goirle hebben afgelopen week de twee informatieavonden bezocht van de Energie Coöperatie DuurzaamRielGoirle U.A. over de campagne ‘Zon op eigen dak’.
De coöperatie biedt de inwoners van Riel en Goirle de mogelijkheid om collectief en met voordeel een kwalitatieve zonne-installatie aan te schaffen. De coöperatie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste deal op dit moment, waarbij landelijke en lokale partijen met elkaar zijn vergeleken.

Wethouder duurzaamheid Harry van de Ven sprak de mensen in Riel afgelopen donderdag enthousiast toe: “Ja hoor mensen, ik heb mezelf ook al ingeschreven. De leverancier komt bij me langs voor een offerte op maat.”
De heer Nijhuis uit Goirle was ook aanwezig: “Wat mij aanspreekt is dat er voor een kleine leverancier uit de regio is gekozen. Zo kunnen eventuele problemen snel opgelost worden en word ik niet behandeld als een nummer.”

Coördinator Joris van Boxtel van DuurzaamRielGoirle is zeer tevreden: “Dit overtreft onze stoutste verwachtingen. Wij zijn heel blij dat duurzaamheid leeft onder de bevolking. Op dit moment hebben 63 huiseigenaren aangegeven om een offerte te willen ontvangen. De leverancier en wij mogen flink aan het werk.”

Het aanbod van de campagne blijft de komende maanden lopen. Alle inwoners van Riel en Goirle kunnen meedoen.
Wilt u nu direct meer weten of ook een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u bellen met Joris van Boxtel van de coöperatie op nummer 06 45 418  641 of een email zenden aan joris.van.boxtel@duurzaamrielgoirle.nl.