Doe nu mee

Heeft u er weleens aan gedacht uw woning energiezuiniger te maken?
Voor een lagere energierekening?
Voor meer comfort in uw huis én een beter milieu?
Toch komt het er nog vaak niet van.

De energiecoöperatie DuurzaamRielGoirle, de onafhankelijke energiebesparing service Hoom en de gemeente Goirle hebben de handen ineen geslagen. Wij kunnen u verder helpen met een gratis onderzoek in uw huis.

Dit is het moment om aan de slag te gaan. Met u en uw dorpsgenoten maken we Riel energiezuinig!

Initiatief

Omdat veel woningen in Riel energiezuiniger gemaakt kunnen worden, willen we samen zoveel mogelijk woningeigenaren informeren over maatregelen als isolatie en zonnepanelen.

Wethouder Duurzaamheid, Harry van de Ven: “De gemeente Goirle is een ambitieuze, groene gemeente. Bovendien stimuleren en ondersteunen we duurzame initiatieven vanuit de samenleving. Daarom ben ik blij met dit initiatief”.

Enquete
Welke energiebesparingsmaatregelen passen het beste bij de woningen in Riel? Wat zijn uw wensen? En heeft u klachten over uw huis? Wij zijn benieuwd naar uw mening. Daarom nodigen wij u uit de enquête in te vullen. (Dit is helaas niet meer mogelijk).

Dorpsbijeenkomst
Op 13 april jl. organiseerde we de energieavond. Met meer dan 60 aanwezigen was het zaaltje in de Leybron overvol.
 Wij vertelden wat er mogelijk is in uw woning en wat energiebesparing u oplevert.

De presentatie in .pdf kunt u downloaden, klik hier.

U kunt uw interesse aangeven waarna de energiebesparingscoaches van Hoom u gratis verder begeleiden. Zij zorgen voor offertes van zorgvuldig geselecteerde bedrijven en zorgen ervoor dat de energiebesparende maatregelen perfect worden opgeleverd. Hoom is onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk.
Informatie: wilt u nu direct meer informatie dan kunt u bellen met Olaf Rutten telefoon 06 53 240 219 of een email zenden aan olaf.rutten@duurzaamrielgoirle.nl.