Duurzaam Riel Goirle gaat inwoners helpen met energie besparen.

Heb je goede voornemens om energie te besparen, maar is het er nog niet van gekomen? Duurzaam Riel Goirle gaat je daarbij helpen! Kom naar één van de informatieavonden op 17 februari 19.30 uur CC Jan van Besouw of 18 februari 20.00 uur De Leybron.

Op deze avonden geven we informatie over zonnepanelen op je eigen dak, energiebesparing en isolatie. Zijn dit voor jou te grote stappen? Er is ook informatie over kleine energiebesparende maatregelen zoals tochtstrips en radiatorfolie!

We stellen ook onze energiecoaches voor. Dit zijn onze enthousiaste vrijwilligers die bij jou thuis op bezoek komen. Ze informeren je en helpen je op weg met het energie zuinig maken van jouw woning.

Duurzaam Riel Goirle zorgt ervoor dat je zelf niet alles hoeft uit te zoeken. Ze is onafhankelijk en werkt zonder winstoogmerk, het liefst met lokale partijen. Zo heb je wel de voordelen van een topkwaliteit, service en een gunstige prijs.

Op 17 februari  wordt er ook informatie gegeven over deelauto’s via MyWheels in Goirle. Hoe meer mensen een auto delen, hoe beter het autodelen werkt. Bovendien kun je met autodelen ook (energie) besparen. Als je per jaar minder dan 10.000 kilometer rijdt, ben je met het huren van een deelauto veel goedkoper uit dan met een eigen auto. We zijn op zoek naar mensen in Goirle die overwegen om gebruik te gaan maken van een (elektrische) deelauto.

Bron: Goirles Belang 05-02-2020

Wil je meer weten, kom dan naar de bijeenkomst en meld je nu direct aan door op één van onderstaande informatieavonden te klikken: